VIPPE EXSTENSIONS

VIPPE EXSTENSIONS - SINGLE LASHES.

Vippe extensions er små tynde syntetiske vipper, som man enkeltvis påsætter på ens egne naturvipper for at gøre dem længere og mere fyldige.

Vipperne er sorte fra rod til spids og smukt buede, så slut med mascara og vippebukker.


Korrekt påsatte vippe extensions er ikke tunge, føles som dine egne vipper og kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid.


Vi benytter kun produkter der er godkendt til grøn salon. Emma er uddannet via Lashbar Academy i København, som er et af verdens førende academier som 100% er dedikeret til uddannelse i vippeteknik.

Emma har været uddannet siden 2017 og har stor erfaring. Vipperne fås i forskellige længder og curver, så de matcher lige netop din øjenform og ønsker. Vipper er for alle aldre og typer, da de kan gøres både lange og dramatiske, men også korte og naturlige.PRISER:


Vippe exstensions - Nyt sæt : 839 kr 


Lille opfyldning (30 min)      : 299 kr


Stor opfyldning (60min.)      : 559 kr

Inden behandlingen er det vigtigt at komme UDEN makeup på og omkring øjnene, inkl mascara.


Under behandlingen ligger man på en briks med en blød pude og varme tæpper, og Emma guider dig igennem hele behandlingen.


Efter endt behandling er det vigtigt ikke at gøre øjnene våde eller fugtige i de næste 24 timer, da limen stadig hærder. Så ingen lange dampbade.

Derefter kan man gå i bad som man plejer, vipperne tåler sagtens vand og det anbefaldes også at de vaskes og renses jævnligt da der ellers kan sætte sig snavs i dem.

Dog anbefaldes det ikke at bruge ansigtsrens med olie.


BOOK TID